Alle sessionerne tilpasses individuelt

Er du modløs

Sådan foregår sessionerne

Nogle hypnoterapeuter og hypnotisører har gennemgået avanceret hypnose træning og certificering i 5-PATH ® Hypnoterapi. Uddannelse og certificering i 5-PATH ® Hypnoterapi gør at hypnotisøren når langt ud over, hvad de fleste hypnotisører kan gøre i en hypnose session. Her er en hurtig oversigt:

  • Du vil modtage en omfattende forsamtale, hvor du vil få mere at vide om hypnose.
  • Du vil sammen med hypnoterapeuten vil finde ud af, hvad dine mål er, og hvordan man bedst kan hjælpe dig med at nå disse mål ved hjælp af hypnoterapi og evt. selvhypnose.
  • Din hypnoterapeut vil bruge en moderne hypnotisk induktion (ingen svingende penduler el. lign anvendes). Disse moderne induktioner er hurtige og effektive og giver mere tid til at arbejde på at hjælpe dig til at nå dine mål.
  • Din hypnoterapeut vil sikre, at du går ind lige det rette niveau af hypnose.  Dette vil ske med skjulte og åbenlyse tests. Den skjulte test laver hypnoterapeuten, så han eller hun vil vide, at du er i den rette dybde til at kunne lave de forandringer du ønsker. Når det er gjort vil hypnoterapeuten lave nogle åbenlyse tests så du ved at du er hypnotiseret.
  • Din hypnoterapeut vil tilpasse hver session for dig. 5-PATH ® hypnoterapeuter ved hvordan man tilpasser de rigtige induktioner (indledningen til hypnosen), teknikker, forslag og andre teknikker til hver enkelt kunde for maksimale resultater.
  • Din hypnoterapeut bruger 5-PATH ® Hypnoterapi. Du vil arbejde sammen med hypnoterapeuten som et team og du gennemgå hele processen, neutraliserer alle gamle begrænsende overbevisninger, følelser eller vaner, der har forårsaget at du i dag ønsker at det skal være anderledes.
  • Din hypnoterapeut vil gå ud over blot at foreslå ændringer og visualiseringsteknikker, som tilbydes af så mange, men som kun medføre begrænsede resultater. Din 5-PATH ® hypnoterapeut er blevet trænet til at finde den egentlige årsag til problemet og eliminere det, og derefter give dig forslag til succes. Hvilket vil gøre at du vil opleve langsigtede og endda permanente resultater.
  • Din 5-PATH ® hypnoterapeut er endda i stand til at beskæftige sig med spørgsmål, der kunne være årsag problemer, som du måske ikke har tænkt på, såsom interne konflikter. Et eksempel kunne være rygeren, der ønsker at stoppe, men er bange for, at han eller hun vil gå glip af cigarettens vane eller tager på i vægt. Et andet eksempel være en misbruger af alkohol eller narkotika, der frygter, at hvis han eller hun holder op, vil det medføre angst og ensomhed.
  • Din 5-PATH ® hypnoterapeut vil tage dig gennem hver fase af processen, tilpasse hver fase til dine behov, og sørg for, at din hypnose oplevelse er helt professionel, fortrolig og effektiv.

Jeg håber, at disse oplysninger om 5-PATH ® Hypnoterapi har været nyttigt for dig.

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring 5-PATH ®, 7th Path selvhypnose ®, så kontakt Hypnose Vest her

Navigation